Produse

AUTO TEST ECHIPAMENT, de 25 de ani unic importator MAHA. Află povestea succesului!DE LA PASIUNE LA AFACERE DE SUCCES

Acum 25 de ani, Auto Test Echipament a luat naștere din pasiune și dorință de a inova piața de echipamente auto din România. Iar ceea ce a diferențiat acest business și l-a transformat într-unul de succes a fost în primul rând dăruirea și aprecierea față de fiecare client. Fie că e vorba de întreprinderi mici și mijlocii sau firme mari, echipa profesionistă Auto Test Echipament a făcut din respectul față de client, seriozitatea și promptitudinea răspunsurilor la cereri o misiune permanentă. Iar asta i-a diferențiat de competiție și le-a asigurat în mod natural multe reușite profesionale.

VALORILE COMPANIEI: PE SCURT, TOTUL PENTRU CLIENT ȘI TOTUL PENTRU CALITATEA ȘI PROFESIONALISMUL ECHIPEI 

Auto Test Echipament și-a setat din start că cerințele clientului sunt mereu cele mai importante, dar și că pentru a le îndeplini este nevoie de un efort comun al întregii echipe de a nu face rabat de la calitate. În acest mod, valorile companiei s-au născut în mod natural: PROMPTITUDINE, CORECTITUDINE, ÎNCREDERE, PASIUNE, PREGĂTIRE PROFESIONALĂ, PRAGMATISM.


STARTUL UNEI COLABORĂRI DE SUCCES

Auto Test Echipament a devenit astfel primul și unicul importator MAHA. Și până în prezent, a rămas singura societate din România care asigură mentenanță, service în garanție și post garanție, reparații și piese de schimb pentru echipamentele MAHA. Iar acest lucru este posibil datorită echipei de profesioniști, formată din ingineri în electrotehnică-metrologie, ingineri în hidraulică, ingineri în mecanică, ingineri auto, tehnicieni de specialitate și specialiști proiectare în AutoCAD, care anual fac traininguri la MAHA. De experiența și suportul lor de încredere se bucură fiecare client care dorește să investească în afacerea lui, alegând produsele de calitate MAHA achiziționate, montate și întreținute cu suportul Auto Test Echipament.


25 DE ANI MAI TÂRZIU: ACEEAȘI PASIUNE PENTRU SERVICII DE CALITATE

Alături de clienti, echipa Auto Test Echipament s-a perfecționat constant, reușind să ofere servicii de înaltă calitate și adaptându-se la cerințele diverse și particularitățile fiecărui client. Seriozitatea cu care tratează clienții mari se aplică și când vine vorba de întreprinderile mici și mijlocii din România, care primesc ajutorul aceleiași echipe de profesioniști. Colaborarea începe de la momentul comenzii, continuă cu recomandările de echipamente, montarea și mentenanța acestora și nu se termină nici după expirarea perioadei de garanție. Profesioniștii Auto Test Echipament rămân mereu alături de clienții lor, neîncetând să le ofere sprijin necondiționat. Astfel, succesul este garantat de ambele părți.


În prezent, Auto Test Echipament este alături de clienți din întreaga țară care își doresc să aleagă pentru afacerea lor cele mai calitative echipamente. Echipa noastră de specialiști cu pregătire vastă în domeniu este alături de fiecare client, încă de la primul pas. Astfel, fiecare proiect este tratat cu seriozitate și beneficiază de configurări profesionale ale spațiului, recomandări de produse potrivite care să funcționeze optim în aria pusă la dispoziție, livrare, montaj și mentenanță

Iar experiența de 25 de ani în domeniu își spune cuvântul la fiecare: clienții Auto Test Echipament nu rămân doar simpli clienți, ci devin parteneri de încredere pe termen lung, care se bucură de cele mai calitative echipamente, dar și de suportul permanent al echipei profesionale și pasionate Auto Test Echipament. 

ASPIRAȚIILE DE VIITOR: CUM CONTINUĂ POVESTEA DE SUCCES

Pentru a continua povestea cu și mai multe realizări, echipa Auto Test Echipament își dorește să își mărească portofoliul de clienți; iar pentru asta continuă să investească în traininguri și sesiuni de perfecționare a echipei. Mai mult decât atât, se adaptează cerințelor clienților și devine un business din ce în ce mai prezent în mediile digitale, reușind astfel să răspundă și mai prompt și facil oricăror situații.