Produse

MAHA își confirmă poziția de lider pe piață pentru al patrulea an la rând

MAHA, producătorul de echipamente din regiunea germană Allgäu a fost și de data aceasta declarat ”Lider pe piață mondial 2021”. La baza acordării acestui premiu, a stat o analiză strictă și independentă realizată de economiștii de la Universitatea St. Gallen. Aceștia au identificat liderii din fiecare industrie, evaluându-le performanțele legate de folosirea tehnologiilor de vârf pentru a oferi consumatorilor produse și serviciilor de înaltă calitate.

Haldenwang, 28 ianuarie 2021. Evaluarea anuală efectuată de Universitatea din St. Gallen și Academia Liderilor Pieței Mondiale Germane (ADWM) a clasat MAHA în topul industriei sale pentru a patra oară la rând. În timpul procesului de selecție obiectiv și transparent, academicienii evaluează companiile de succes care sunt cel puțin pe jumătate gestionate în Germania, Austria sau Elveția prin intermediul unui sediu central. Criteriile suplimentare de selecție ale sondajului se referă la o cifră de afaceri anuală care depășește 50 de milioane EUR și o cotă de export / străin de cel puțin 50%. De asemenea, companiile trebuie să fie active pe cel puțin trei din șase continente prin intermediul propriilor companii de producție și / sau vânzare sau activități de export și să fie considerate liderul de piață numărul unu sau numărul doi pe piața mondială relevantă.

Evaluare transparentă

Spre deosebire de numeroasele studii și baze de date disponibile, experții din acest sondaj s-au concentrat pe criterii de selecție clar definite. În plus, indicele și valorile determinate în urma evalurăii sunt divulgate și făcute transparente publicului. Ca și în anii precedenți, prof. Christoph Müller (partener general al UEC gemeinnützige GmbH) și echipa sa de la Universitatea din St. Gallen și-au asumat conducerea academică a proiectului. Rezultatele evaluării liderilor pieței mondiale din 2021 au fost publicate de WirtschaftsWoche, partenerul oficial al mass-media, într-o listă intitulată „Die 500 heimlichen Weltmarktführer 2021” [„Cei 500 de lideri de piață mondiali neașteptați din 2021”]. Clasamentul a fost tipărit într-un număr special al revistei de afaceri și online la wirtschaftswoche.de.

MAHA - campionul neînvins

MAHA consideră că acest premiu este o confirmare a performanței sale consecvente. ‘Lucrăm din greu pentru a ne optimiza produsele și procesele - zi de zi. Împreună cu angajații noștri, promovăm constant ideile inovatoare. Chiar în decembrie 2020, de exemplu, am lansat cel mai nou produs al nostru: seria CONNECT. În acest sens, MAHA a creat o nouă generație digitală de testere de frână. MAHA intră, de asemenea, pe teritoriul neexplorat cu metoda sa de prezentare aleasă, deoarece aceasta a fost prima dată când a dezvăluit o soluție complet virtuală. Rezultatul este disponibil pe site-ul nostru https://www.maha.de/de/produkte/produkt-innovationen. Faptul că am fost încoronați lideri mondial pe piață confirmă că facem multe lucruri bine. Suntem foarte mândri de acest lucru ”, a remarcat Stefan Fuchs, directorul general al MAHA.