Produse

Cod: OInnova-5000

Opacimetru INNOVA 500 TEN Olanda


EDA 500 este un nou analizor de fum diesel de înaltă performanță care încorporează cea mai recentă tehnologie de procesare complet digitală pentru măsurarea rapidă și precisă a emisiilor vehiculelor diesel. Acest analizor de evacuare diesel poate fi utilizat pentru inspecția tuturor tipurilor de vehicule cu motor diesel și a fost special dezvoltat pentru a oferi utilizatorului un domeniu maxim de date de diagnostic disponibile.

EDA 500 este foarte ușor de manevrat. Este conceput din două părți, camera de fum și o unitate de prezentare. Pe lângă opacitate, temperatura uleiului, RPM și temperatura celulei sunt afișate pe afișaje LED mari și foarte luminoase.

Sistemul optic unic și fluxul natural al probei de eșapament prin contorul de fum previne depunerile de carbon și poluanți, ceea ce duce la un contor de fum practic fără întreținere. Camera de fum EDA 500 este complet fabricată din aluminiu pentru a evita coroziunea și deformarea mecanică, dar pentru a asigura o conducere optimă a căldurii. Împreună cu componentele optice precise și robuste, garantăm o măsurare de înaltă calitate și precisă.

EDA utilizează principiul fluxului parțial. Doar o parte a gazelor de eșapament trece prin camera de fum. În comparație cu un analizor cu flux complet, acest lucru înseamnă că am reușit să construim un design mai compact. Pentru a evita condensarea și decompresia gazelor, EDA2 este echipat cu un puternic sistem de încălzire autoreglabil care menține temperatura camerei de fum în mod constant la 100 ° C.

Pentru a evalua rezultatele testului, EDA 500 are o imprimantă termică încorporată. În ansamblu, EDA 500 este probabil cel mai versatil și mai ușor de utilizat analizor de fum diesel de pe piață. Cu o fiabilitate dovedită și un preț competitiv, EDA 500 este o investiție solidă pentru viitor.


Opacimetru INNOVA 500 TEN Olanda

Cod: OInnova-5000

Opacimetru INNOVA 500 TEN Olanda

0,00 Lei

Adaugă în Coş

Specifications:

Power supply: 230 Volt AC

Frequency: 50 Hz

Max Power: 360 W

Display: 7-segment LED

Printer: Thermal

Ambient temperature: 0 to 40 °C

Rel. humidity: up to 95%

Weight: 8kg

Ranges

Opacity: 0 – 99.9 % or 0 – 9.99 m-1

Cell temperature: 0 – 150 °C

Oil temperature: 0 – 150 °C

RPM: 300 – 7500 1/min

Probe 1: 1 meter, Ø 10 mm

Probe 2 (optional): 1 meter, Ø 27 mm

Probe 3 (optional): 3.5 meter, Ø 27 mm

Din aceeasi categorie