Produse

Despre noi

Unic importator de 25 de ani, al liderului pieței mondiale în echipamente de atelier si de testare pentru vehicule, MAHA Maschinenbau Haldenwang Germania.

Auto Test Echipament a luat nastere in anul 1996 din pasiunea unui inginer in autovehicule rutiere, absolvent al Universitatii Politehnice si o “joaca” a unei profesoare de matematica. Cea ce a inceput ca o cursa contra cronometru in lupta cu birocratia si in cautarea de furnizori, este acum o companie respectata, serioasa, si de buna credinta. Suntem compania care acum 25 de ani a adus pentru prima data pe piata din Romania, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente de atelier si de testare a vehiculelor si anume MAHA, care a fost incoronata in 2016 si 2018 ca „Lider pe piata mondiala”.


Inca din anul 1998 Auto Test Echipament este unul dintre principalii furnizori ai Registrului Auto Roman, unde intretinem, reparam si asiguram piese de schimb si consumabile pentru echipamentele MAHA. Majoritatea echipamentelor furnizate atunci, functioneaza perfect si in prezent, astfel demonstrand, asa cum spune si furnizorul nostru, ca produsele îndeplinesc cele mai înalte cerințe ale clienților în ceea ce privește fiabilitatea, calitatea și durata de viață.

MAHA este o companie din Germania, fondata in 1969 intr-un garaj, care acum se bucura de succes la nivel international si acopera întregul spectru în segmentele tehnologiei de testare și ridicare a vehiculelor, stabilind standarde la nivel mondial. Standarde extrem de ridicate de precizie și calitate, tehnologii inovatoare, valoare absolută și sfaturi de specialitate, serviciu de top și ingeniozitate.

Echipamentele MAHA pe care le furnizam precum Standuri de frana, Elevatoare, Detectoare de jocuri, Testere de amortizoare, Aparate de reglat farurile, Analizoare de gaze, Opacimetre, Decelerometre, indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, fiabilitate si durabilitate.


Auto Test Echipament este singura societate din Romania care asigura mentenanta, service in garantie si post garantie, reparatii si piese de schimb pentru echipamentele MAHA.

Unul din furnizorii nostri de echipamente de noxe este compania TEN Automotive Equipment din Olanda, producatorul Analizoarelor de gaze INNOVA si Analizoarelor de fum EDA. TEN Automotive Equipment este compania Olandeza care produce echipamente de noxe sub diverse nume, pentru alte companii cum ar fi VLT.

Un alt producator cu care colaboram este ACTIA ATAL CZ din Republica Ceha de la care comercializam Analizoare de gaze AT 505 si Opacimetre AT 605.

Din portofoliul nostru de clienti putem enumera societati de stat si Regii Automome precum Registrul Auto Roman, Ministerul Apararii, Baza NATO Mihail Kogalniceanu, RA APPS, societati private cum ar fi Automobile Bavaria, Tiriac Auto, Ford, grupul Volkswagen, dar si foarte multe IMM-uri.

Ne propunem pe viitor sa sustinem parteneriatul de lunga durata si sa credem in el, alaturi de furnizorii nostri si de clientii nostri carora le multumin pentru increderea acordata. Obiectivul nostru este sa avem clienti multumiti, astfel ne angajam sa fim cei mai buni, sa oferim cele mai bune servicii si sfaturi competente, pentru a satisface cerințele acestora și pasiunea noastră.